Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα οφέλη απο ένα σκυλί στο σπίτι

Εάν δεν είστε κύριος ήδη ενός σκυλιού, πρέπει. Για εκείνους που έχουν ήδη ένα κατοικίδιο ζώο γνωρίζετε ήδη τα οφέλη ένα σκυλί στο σπίτι. Για εκείνους σας ότι δεν διαβάζει ένα σκυλί για να ανακαλυφθεί γιατί εσείς πρέπει.
Δεν υπάρχει τίποτα αρκετά όπως συναρπαστικός ως να φέρει το νέο σπίτι οικογενειακών μελών σας. Εάν έχετε υιοθετήσει έναν περιπλανώμενο ή εσείς έχετε αγοράσει ένα κουτάβι αυτό δεν πειράζει, και οι δύο θα παράσχουν σε σας την απεριόριστη αγάπη εάν είστε 1 ή 100. Εκτός από την απεριόριστη αγάπη υπάρχει αφθονία άλλων οφελών ένα σκυλί στο σπίτι.



Η υγεία είναι πιθανώς το θέμα που είναι μιλημένο για αυτές τις ημέρες. Αυτός είναι επειδή οι μελέτες έχουν παρουσιάσει μερικά αξιοπρόσεκτα στοιχεία όσον αφορά τα κατοικίδια ζώα και υγεία όπως ένας μειωμένος κίνδυνος των καρδιακών παθήσεων, της επίθεσης καρδιών, και κτυπήματος. τα τοις εκατό 28% των ανθρώπων που νοσηλεύονται για τις καρδιακές παθήσεις είναι ακόμα ζωντανό έτος αργότερα, ενώ μόνο 6% εκείνοι που δεν είχαν ένα σκυλί επέζησε ενός πλήρους έτους.
Ένα σκυλί θα βοηθήσει επίσης να μειώσει την πίεση στη ζωή σας και να υπερνικήσει τα συναισθήματα της απομόνωσης εάν ζήσετε από μόνος σας. Είχατε μια φρικτή ημέρα, είστε έτοιμοι να κραυγάσετε, και περπατάτε στην πόρτα που χαιρετιέται από Fido με η ουρά. Αυτό που συμβαίνει στην πίεσή σας; Γιατί φαίνεται ακριβώς να λειώνει μακριά.
Οι μελέτες έχουν παρουσιάσει επίσης χαμηλότερο επίπεδο triglycerides και χοληστερόλης σε εκείνοι που έχουν ένα σκυλί. Επίσης φαίνεται να υπάρχει μια μείωση της πίεσης του αίματος. Αυτό σημαίνει εάν έχετε ήδη ένα σκυλί που είναι λιγότερο πιθανό να πάσχετε από τις καρδιακές παθήσεις. Σημαίνει επίσης εάν έχετε ήδη τις καρδιακές παθήσεις ίσως η καλύτερη ιατρική για σας είναι ένα νέο κουτάβι. Τουλάχιστον είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να πάρει έναν νέο φίλο.
Τα σκυλιά κάνουν επίσης τους θαυμάσιους συντρόφους. Το πρώτο βήμα είναι να αποφασιστεί ποια φυλή ταιριάζει με την προσωπικότητά σας. Θυμηθείτε ο νέος φίλος ότι σας πρόκειται να είναι μέρος της οικογένειας για τουλάχιστον 16 έτη που φέρνουν αγαπάτε, τη φιλία, και τη συντροφικότητα. Κάνετε την έρευνά σας προτού να αγοράσετε. Αυτό είναι μια μακροχρόνια υποχρέωση ζωής. Το σκυλί σας είναι ζωντανό πλάσμα που απαιτεί την προσοχή σας. Οι δύο από σας θα χτίσουν μια μόνιμη φιλία που είναι δύσκολο να εξηγηθεί σε καθεμία που δεν έχει ένα δικού τους σκυλί.
Κατά την επιλογή του μακροπρόθεσμου συντρόφου σας επιλέξτε το κουτάβι που συνδέει με σας. Όλοι το έχουμε δοκιμάσει σε κάποιο βαθμό στη ζωή μας όταν φαίνεται να σας επιλέγει ένα από τα κουτάβια και υπάρχει ένας στιγμιαίος δεσμός. Αυτό είναι το κουτάβι που θέλετε.
Το σκυλί σας θα είναι επίσης προστάτης σε σας. Μην κάνετε το λάθος ότι χρειάζεστε ένα μεγάλο σκυλί για το για να είστε προστάτης. Βέβαιο ένα μεγάλο σκυλί είναι πιό εκφοβιστικό σε έναν ξένο, εντούτοις ένα μικρό σκυλί μπορεί να κάνει να σας διαδώσει και να προειδοποιήσει για ένα πιθανό πρόβλημα. Εκτός από τα μικρά σκυλιά είναι πιθανότερος στο NIP στους ξένους από ένα μεγάλο σκυλί είναι. Έτσι μην αφήστε το μέγεθος να είναι ο συνολικός οδηγός σας στην επιλογή ενός σκυλιού ως προστάτη. Φυσικά εάν χρειάζεστε την αληθινή προστασία από τις φυσικές απειλές έπειτα πρέπει τους γερμανικών ποιμένες, Dobermans, και Rottweiler για να ονομάσετε ακριβώς μερικές φυλές που είναι γνωστές για την προστατευτική φύση τους.
Τα οφέλη ένα σκυλί στο σπίτι είναι προφανή. Τώρα η μόνη ερώτηση που αφήνεται είναι αυτό που το σκυλί εσείς θα επιλέξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου